Ardei cu brânză Feta
Reţete · Aperitive / 08.01.2011

Sărbătorile au trecut şi ai nevoie de mâncăruri uşoare. Pe lângă salate şi fructe, îţi recomandăm o reţetă uşor de preparat şi sănătoasă.

Sărbătorile au trecut şi ai nevoie de mâncăruri uşoare. Pe lângă salate şi fructe, îţi recomandăm o reţetă uşor de preparat şi sănătoasă.

Ingrediente
o jumătate de ceapă tăiată felii
4 dovlecei, tăiaţi feliuţe
16 roşii cherry
16 măsline negre
200 g brânză Feta
2 linguri de busuioc tocat
ulei de măsline
4 ardei roşu, tăiat în două

Preparare
Amestecă ceapa, dovleceii, roşiile cherry şi măslinele. Adaugă brânza, busuiocul şi uleiul de măsline. Împarte compoziţia şi foloseşte-o pentru a umple jumătăţile de ardei. Înveleşte apoi fiecare bucată de ardei în folie de aluminiu. Pregăteşte-le cuptor sau pe grătar până cand legumele devin moi.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro