Frigărui cu mozzarella şi fasole boabe
Reţete · Aperitive / 10.04.2014

Astăzi vă propunem un fel de mâncare care sună sofisticat, poate alambicat, poate prea luxos însă, în esenţă, este un fel de mâncare gustos, sănătos şi uşor de preparat. Nu ai nevoie de multe ingrediente, nu ai nevoie de un buget foarte mare şi poate fi chiar un moment magic de gătit împreună cu partenerul tău.

Astăzi vă propunem un fel de mâncare care sună sofisticat, poate alambicat, poate prea luxos însă, în esenţă, este un fel de mâncare gustos, sănătos şi uşor de preparat.

Nu ai nevoie de multe ingrediente, nu ai nevoie de un buget foarte mare şi poate fi chiar un moment magic de gătit împreună cu partenerul tău.

Roagă-l să te ajute şi o să vezi ce preparat delicios va ieşi şi ce bine vă va fi după aceea.

De ce ingrediente ai nevoie?

1 ardei gras galben
minimozzarella
felii de şuncă de Parma

roşii cherry
ulei de măsline
300 grame de fasole albă boabe fiartă
mărar, pătrunjel, usturoi, busuioc
sare, piper, oţet

Mod de preparare:

Mozzarella se îmbracă în felii de şuncă, iar pe frigărui se aşează o mozzarella , 1 bucată de ardei, o roşie cherry şi tot aşa se continuă încă de două ori. Frigăruile astfel obţinute se frig pe grătar. În paralel se pregăteşte un sos de pătrunjel, mărar, oţet, sare şi piper, usturoi şi busuioc, iar acesta se amestecă cu fasolea şi se serveşte cu frigăruile fierbinţi.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro