Fulgi de cartofi
Reţete · Aperitive / 28.08.2007

Cred ca este timpul sa iti oferim o alternativa pentru micul dejun. Fara carne, fara mezeluri, doar fulgi de cartofi si ingrediente proaspete: mar, banana, struguri sau coacaze. Este bine stiut faptul ca micul dejun reprezinta masa principala a zilei, dar, sa fim serioase, de cate ori avem ragazul de a manca dimineata si inca sanatos?... Este timpul sa remediezi aceasta situatie care numai benefica nu iti este! Primul pas il poti face chiar incepand de maine dimineata!

Cred ca este timpul sa iti oferim o alternativa pentru micul dejun. Fara carne, fara mezeluri, doar fulgi de cartofi si ingrediente proaspete: mar, banana, struguri sau coacaze. Este bine stiut faptul ca micul dejun reprezinta masa principala a zilei, dar, sa fim serioase, de cate ori avem ragazul de a manca dimineata si inca sanatos?...

Este timpul sa remediezi aceasta situatie care numai benefica nu iti este! Primul pas il poti face chiar incepand de maine dimineata!


Ingrediente si cantitati:


1 ou;

1 lingurita suc proaspat de lamaie;
1 cartof mare;
1 mar dat pe razatoarea mare;
1 banana zdrobita;
4 linguri fulgi de ovaz;
4 linguri boabe (struguri, cocaze, agrise).
 

Mod de preparare:


Se curata bine cartoful, i se scot, eventual, mugurii si se rade fin. Se bate bine oul si se adauga unul cate unul si restul ingredientelor, batand continuu.

Ingredintele de mai sus sunt necesare pentru 2 persoane.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro