Papanaşi umpluţi cu tofu
Reţete · Aperitive / De Ileana Voicu Ghinea, 03.02.2011

Un produs gastronomic delicios, interesant şi potrivit pentru toată familia. Dacă până acum erai obişnuită să combini papanaşii cu dulceaţă şi smântână, astăzi îţi dezvăluim un alt mod de a pregăti delicioasele preparate.

Un produs gastronomic delicios, interesant şi potrivit pentru toată familia. Dacă până acum erai obişnuită să combini papanaşii cu dulceaţă şi smântână, astăzi îţi dezvăluim un alt mod de a pregăti delicioasele preparate.

Ingrediente:

2 linguri de făină
300 g de Tofu în saramură
2 linguri de lapte din soia
2 linguri de zahăr
1 lingură de ulei
2 linguri de pesmet
1 plin de zahăr vanilat

Mod de preparare

In prima fază, ingredientul principal, Tofu, se taie în cubuleţe şi se lasă la desărat în apă rece. După ce consideri că sunt gata este bine să tamponezi bucăţelele cu un prosop de bucătărie. Gata uscat, Tofu se dă pe răzătoare şi se amestecă cu făina, băutura din soia, zahărul, uleiul şi zahărul vanilat. Din aluatul obţinut se iau părţi mici de circa 5 - 6 cm, se dau prin pesmet şi se prăjesc în uleiul încins.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro