Sandvis cu nuca si branza
Reţete · Aperitive / 13.01.2009

Faci parte dintre femeile care "sar" dimineata peste micul dejun, sursa de energie a intregii zile? Noi venim in intampinarea ta cu solutia perfecta pentru o masa rapida si calorica: un sandvis...

Faci parte dintre femeile care "sar" dimineata peste micul dejun, sursa de energie a intregii zile? Noi venim in intampinarea ta cu solutia perfecta pentru o masa rapida si calorica: un sandvis consistent si delicios, a carui preparare dureaza mai putin de 30 de minute.

Ingrediente si cantitati:


2 felii groase de paine
85 g branza, taiata felii foarte subtiri
15 g nuca, taiata bucatele
1/2 de mar, taiat felii
1 salata verde, taiata fasii subtiri
1 castravete proaspat, feliat
1 rosie, feliata
unt, pentru intins pe paine

piper negru, macinat, dupa gust

Mod de preparare:


1. Fiecare felie de paine va fi unsa cu unt.
2. Pe una dintre cele doua felii de paine asaza o felie de branza.
3. Presara bucatele de nuca, iar apoi, piper negru, macinat.
4. Adauga feliile de mar, salata verde, feliile de castravete si rosie.
5. Asaza cea de-a doua felie de paine deasupra. Felicitari! Ai obtinut un sandvis gustos si sanatos!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro