Snitel de vitel invelit in cascaval Delaco, esenta laptelui
Reţete · Aperitive / 30.04.2010

Mai intai pregateste-ti ingredientele pentru 4 portii zdravene:

Mai intai pregateste-ti ingredientele pentru 4 portii zdravene:

Ai nevoie de 60 g de cascaval Delaco ras, 8 felii de carne proaspata de vitel (aprox. 40-50 g/bucata), 3 oua, 2 linguri de ulei de masline, sare, piper alb proaspat rasnit,  60g de unt si faina pentru prajit.

Pentru preparare incepi cu batutul oualelor, adaugi uleiul de masline si amesteci energic cu un tel pret de cateva secunde. Adaugi apoi cascavalul ras in amestecul obtinut si lasi totul sa se "odihneasca" 10-15 min.  

Bati bucatile de carne si presari peste ele sarea si piperul proaspat rasnit. Imediat dupa asta, le dai prin faina  pe care ai pus-o intr-o farfurie intinsa, iar apoi prin ouale amestecate cu cascaval.



Incalzesti untul intr-o tigaie si prajesti snitelele intorcandu-le de mai multe ori, pana devin aurii. Acum deschide o sticla de vin rosu si...

 

Pofta buna!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro