Cafea "la rece"
Reţete · Cafea / 23.06.2003

Degustarea unei cafele fierbiti este un deliciu, dar pentru cine nu stie, cafeaua rece este de asemenea o delicatesa ce iti rasfata papilele gustative intr-un mod unic.

Ingrediente si cantitati:

1 jumatate de ceasca cu gheata pisata
2 cescute espresso
4 lingurite de ciocolata fierbinte
3 lingurite zahar
Frisca
2 cescute lapte
1 lingurita vanilie

Mod de preparare:

Mai intai, amestecati cele 2 cescute de espresso cu laptele. Cand formati un amestec uniform, adaugati zaharul si ciocolata praf si dizolvati-le in compozitie. Adaugati lingurita de vanilie si o cescuta frisca, apoi gheata pisata. Amestecati pentru cca 30 de secunde, apoi turnati bautura in pahare mari, lasand loc si pentru frisca cu care se va orna.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro