Chec cu carnati uscati si ierburi aromate
Delicios! Asta este tot ce se poate spune despre aceste chec. Ingredientele sunt pentru sase portii.
Delicios! Asta este tot ce se poate spune despre aceste chec. Ingredientele sunt pentru sase portii.Ingrediente:
patru oua, 120 grame carnati uscati (alege niste carnati buni din categoria crud-uscat, bine uscati), cinci linguri de ulei de masline, cinci linguri de lapte, 240 grame faina, un plic de praf de copt, ierburi uscate amestecate – patrunjel, cimbru, coriandru si putina nucsoara, doua linguri de seminte de susan, o lingurita de zahar, 1/2 de lingurita de sare, piper.
Preparare:
Incinge cuptorul si unge o tava de chec clasica cu unt si tapeteaz-o cu semintele de susan. Sparge ouale intr-un vas. Adauga uleiul, laptele, sarea, zaharul si mult piper. Bate cu mixerul cateva minute. Adauga faina amestecata cu praful de copt. Taie in bucatele carnatii si incorporeaza-i in aluat. Adauga ierburile. Amesteca si rastoarna compozitia in tava tapetata cu susan si lasa la copt, la foc potrivit intre 45 si 50 de minute. Scoate-l din tava dupa ce se raceste si serveste-l la temperatura camerei.