Cornuleţe cu nuci
Reţete · Desert / De Nicoleta Tarantus, 07.12.2010

Iată o reţetă perfectă pentru Sărbătorile de iarnă şi nu numai.Se întinde fiecare biluţă şi se umple cu compoziţia de nuci: 150 grame zahar se bat cu 4 albuşuri, 150 grame nuci măcinate şi arome.

Iată o reţetă perfectă pentru Sărbătorile de iarnă şi nu numai.

Ingrediente

150 grame margarină,
4 ouă,
150 grame faină.

Pentru compoziţia cu nuci

150 grame zahăr,
albuşurile de la cele 4 ouă,
150 grame nuci macinate,
arome (rom, vanilie etc).

Mod de preparare

150 grame de margarină se freacă bine şi se încorporează treptat 4 gălbenuşuri. Se adaugă 150 grame făina. Acest aluat se ţine la rece câteva ore.

Se fac biluţe de mărimea unei măsline mai mari şi se pun iarăşi la frigider câteva ore.

Se întinde fiecare biluţă şi se umple cu compoziţia de nuci: 150 grame zahar se bat cu 4 albuşuri, 150 grame nuci măcinate şi arome.


Poftă bună!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro