Reţete de cheesecake fără brânză şi foc
Reţete · Desert / 03.09.2010

Rapid, uşor si cu puţine calorii

Descoperă 4 reţete delicioase de cheesecake fără unt, brânză, ouă, zahăr rafinat şi cel mai important: nu ai nevoie de cuptor. Află ingredientele secrete!
 
Dacă vrei să-ţi surprinzi familia şi prietenii cu o reţeta noua de prăjituri, încearcă aceste combinaţii pentru a prepara un cheesecake senzaţional. Se prepară fără foc, fără produse animale, ceea ce înseamnă calorii mai puţine şi nutrienţi din plin. Da, ştiu eşti obişnuită să prepari cheesecake-ul apelând la ouă, unt, făină, cremă de brânză şi aşa mai departe. Însă, varianta care nu necesită preparare termică are cu totul alte ingrediente, mult mai sănătoase şi surprinzător ... un gust la fel de delicios, fin şi cremos.

 
Înainte de a te apuca de reţete, trebuie să îţi treci pe lista de cumpărături câteva ingrediente necesare şi de la care poţi să începi aventura în lumea aromelor tale preferate. Ingredientele de bază în cheesecake-ul preparat fără foc sunt:
  • nucile macadamia/braziliene/migdale/nuci - sursă de vitamina E, B, fosfor, magneziu, potasiu, fier;
  • nucile caju - sursă de proteine, fibre, potasiu, complexul vitaminic B, acid folic, magneziu, fosfor, seleniu, cupru;
  • curmalele - sursă de fosfor, magneziu, fibre, grupul vitaminic B;
  • untul de cocos - bogat în vitaminele A şi E;
  • mierea de albine - minerale, vitamine, enzime.

 
Scurt şi la obiect, nu o lista interminabilă de ingrediente în care te încurci şi stai cu sufletul la gură că poate nu iese prăjitura cum trebuie. Nu mai trebuie să te îngrijorezi în această privinţă, urmăreşte reţetă, da frâu liber imaginaţiei tale şi vei fi mulţumită de produsul final.
 
Iată patru reţete delicioase pe care le poţi încerca, urmând ca apoi să recurgi la aromele tale preferate şi să faci alte combinaţii minunate.

 

  Cheesecake simplu

 

  Cheesecake cu ciocolată

 

  Cheesecake cu fructe de pădure

 

  Cheesecake cu portocale sau lămâie

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro