Fasole mexicana cu pui
Alege, pentru aceasta reteta, fasole rosie, gata fiarta. Este cea care da gustul special mancarii.
Alege, pentru aceasta reteta, fasole rosie, gata fiarta. Este cea care da gustul special mancarii.Ingrediente:
- 300 de grame de fasole rosie din conserva,
- doi piepti de pui,
- un ardei rosu gras, mare,
- doua cepe rosii,
- o cutie de rosii decojite din conserva,
- doua linguri de oregano uscat, o lingura de cimbru, jumatate de lingurita de pudra de ardei iute,
- ulei masline, sare, piper.
Preparare:
- Taie ceapa si ardeiul in fasii subtiri si caleste-le in ulei. Adauga rosiile decojite, taiate in bucatele maruntite si tot sucul.
- Adauga ierburile (oreganul, cimbrul), praful de ardei si potriveste de sare si piper. Amesteca bine si mai lasa totul pe foc inca cinci minute.
- Taie pieptul de pui in bucatele si adauga-l in sos. Pune si fasolea rosie (fiarta deja). Lasa totul la foc 20 de minute.
Serveste calda cu lipii nedospite.