Miel cu menta si leustean
Daca ti-a ramas vreo bucatica de carne de miel prin congelator, iata reteta potrivita. In loc de miel, poti folosi carne de vitel.
Daca ti-a ramas vreo bucatica de carne de miel prin congelator, iata reteta potrivita. In loc de miel, poti folosi carne de vitel.Ingrediente: 600 grame carne de miel sau de vitel, 50 grame unt, doua cepe, trei rosii mari, o legatura de menta, o legatura de leustean, sare, piper.
Preparare:
- Taie carnea in culbulete si rumeneste-o bine in unt
- Taie marunt ceapa si adauga-o peste carne. Potriveste de sare si piper.
- Cand ceapa este rumenita, adauga rosiile, taiate in bucatele mici sau date prin razatoarea mare. Acopera si lasa sa fierba la foc mic, 20 de minute.
- Taie menta si leusteanul marunt si adauga ierburile in mancare. Amesteca, acopera si lasa mancarea sa se odihneasca 15 minute inainte de a o servi, alaturi de orez simplu.