Miel cu menta si leustean
Reţete · Mancaruri / 17.07.2009

Daca ti-a ramas vreo bucatica de carne de miel prin congelator, iata reteta potrivita. In loc de miel, poti folosi carne de vitel.

Daca ti-a ramas vreo bucatica de carne de miel prin congelator, iata reteta potrivita. In loc de miel, poti folosi carne de vitel.

Ingrediente: 600 grame carne de miel sau de vitel, 50 grame unt, doua cepe, trei rosii mari, o legatura de menta, o legatura de leustean, sare, piper.

Preparare
:
-        Taie carnea in culbulete si rumeneste-o bine in unt
-        Taie marunt ceapa si adauga-o peste carne. Potriveste de sare si piper.
-        Cand ceapa este rumenita, adauga rosiile, taiate in bucatele mici sau date prin razatoarea mare. Acopera si lasa sa fierba la foc mic, 20 de minute.

-        Taie menta si leusteanul marunt si adauga ierburile in mancare. Amesteca, acopera si lasa mancarea sa se odihneasca 15 minute inainte de a o servi, alaturi de orez simplu.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro