Zacuscă de vinete şi gogoşari
Reţete · Mancaruri / De Nicoleta Tarantus, 02.11.2010

O "mâncare" de sezon, numai bună de încercat!

O "mâncare" de sezon, numai bună de încercat!

Ingrediente

500 grame roşii
2 vinete mijlocii
4 gogoşari
1 ceapă
50 grame ulei
1 ardei iute
sare, piper


Mod de preparare:

  • Se coc vinetele şi gogoşarii.
  • Curăţă vinetele şi gogoşarii si toacă-le.
  • Opăreşte roşiile, curăţă pieliţa şi taie-le în cuburi.
  • Rumeneşte ceapa, adaugă vinetele, gogoşarii şi roşiile.
  • Potriveşte de sare şi piper, adaugă ardeiul iute mărunţit şi lasă să fiarbă la foc mic până mai scade zeama, amestecând din când în când.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro