Continuam astazi serialul dedicat mancarii thailandeze, cu un alt fel principal: taitei crocanti.
Ingrediente si cantitati:
4 cesti ulei;
200 gr orez;
1/2 ceasca de otet;
1/2 ceasca zahar;
1 lingurita sare;
1 lingurita sos de tomate;
3 linguri usturoi;
2 oua;
1/2 ceasca zeama ceapa verde;
1/2 ceasca piper rosu;
1/8 ceasca arpagic;
125 gr. tofu;
1 lingura frunze de coriandru
Mod de preparare:
Incalziti uleiul foarte bine si prajiti orezul. Puneti-l deoparte. Combinati ingredientele sosului si incalziti la caldura medie timp de 4 minute pana capata consistenta unui sirop. Daca doriti prajiti ouale batute. Cand sunt gata taiati-le in bucati. Puneti-le deoparte. Adaugati taitei in sos si amestecati rapid. Puneti-le pe un platou garnisit si deasupra puneti ouale.