Secretul din bucatarie
Reţete · Sfaturi / 30.11.-1

Gospodina moderna, amanta supla, mamica multumita si apreciata. Nu-i asa ca esti tentata de toate aceste atribute? Dar in conditiile in care trebuie sa indeplinesti atatea functii, precum un produs trei in unu, cum ai putea sa obtii "titluri de noblete" pe toate planurile?

Solutia este mai simpla decat te-ai astepta. Cine poate rezista unei salate de fructe, taiate in forme pline de fantezie si culoare? Merele, perele, piersicile si portocalele, toate devin apetisante, chiar irezistibile sub cutitul magic al robotului de bucatarie
Bosch MCM 2200. Intr-un timp record poti realiza acest desert minune, plin de vitamine si minerale, pe care copiii il vor adora.

Nu trebuie sa uiti nici de salatele atat de necesare vitalitatii, tonusului si dietei tale, care sunt de atatea ori inlocuite de un hamburger mancat pe fuga in oras. Nu iti mai refuza placerea de a manca fructe si legume, doar din cauza comoditatii sau "presiunii" timpului.

Robotul de bucatarie Bosch MCM 2200 nu iti va da bataie de cap cand este vorba de folosire, astfel incit, arta de a-ti crea platoul tau de legume proaspete va deveni o placere. Nici spalarea sau depozitarea acestui robotel minune, gata oricand sa-ti preia munca migaloasa a tocarii si maruntirii nu este o problema.
Bosch MCM 2200 se adapteaza cu succes oricarei bucatarii, se spala foarte usor, iar cutitele din otel inoxidabil iti faciliteaza un "gatit" impecabil.

Carol Devine, asistent universitar la Institutul de Stiinte Nutritioniste, Cornell, SUA, a ajuns la concluzia ca femeile care gatesc si mananca legume si fructe au copii mai sanatosi si talii mai suple... Mai mult, ele asocieaza consumul de cruditati cu o stare de prospetime. Si totusi, vine vara... nici o femeie nu cred ca s-ar plange daca ar pierde un kilogram-doua inainte de a se etala la plaja.


Musafiri veniti pe nepoftite? Nici asta nu ar mai trebui sa te gaseasca nepregatita, mai ales ca te poti lauda oricand cu talentul tau unic in a "mesteri" salate de fructe si legume. Vei fi cu siguranta invidiata pentru talentul tau culinar, indemanarea ta, si nu in ultimul rand, importanta pe care o acorzi unei alimentatii sanatoase dar delicioase. Secretul il poti pastra numai pentru tine... sau mai bine, nu fi egoista si imparte-l cu prietenele tale, pentru ca nici o femeie nu ar trebui sa fie privata de
Bosch MCM 2200.

Robotul Bosch MCM 2200 iti ofera 4 sfaturi pentru a gati eficient:

In ziua in care faci cumparaturile, cere-le copiilor tai sa te ajute la impachetarea prajiturelelor si snaks-urilor. Pregateste pranzul impreuna cu ei. Astfel snaks-urile si dulciurile nu vor disparea inaintea mesei.

Planifica mesele cel putin cu o saptamana in avans, pentru a folosi si mancarea care ramane. De exemplu, gateste duminica pui cu piure de cartofi si spanac, iar luni foloseste spanacul ramas ca garnitura alaturi de friptura de vita.

Salatele ofera o ocazie unica de a combina alimentele crocante cu diferite texturi, gusturi, ingrediente si mirodenii. Aceasta este ocazia ta de a te aventura, cu putine sanse de esec si de a avea mereu o masa variata.

Prepara-ti bautura favorita, precum sucul de fructe, in cantitati mici, pentru a il bea mereu proapat si plin de savoare. Un pahar de suc in fiecare zi iti garanteaza un zimbet sanatos!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro