Sos de legume pentru salate
Reţete · Sosuri / 28.08.2007

O alta reteta gustoasa si sanatoasa pentru salatele delicioase pe care le prepari. Acest sos se poate pune atat in salate, cat si peste legume fierte. De asemenea, se poate servi amestecat cu orez, orz sau alte cereale preferate. Cum frigul pare sa se "instaleze", este cazul sa profiti cat mai mult de vitaminele din legumele proaspete pe care le gasesti in piata.

Ingrediente si cantitati:

1 cana sos de tomate cu continut mic de sodiu;
2 linguri otet de mere;
1/2 linguri ulei de masline;
1 catel mic de usturoi, pisat marunt;

cate 1/4 lingurite de cimbru, rozmarin si maghiran;
1 lingurita patrunjel tocat (proaspat) sau 1/2 lingurita (daca e uscat);
sare si piper, dupa gust.

Mod de preparare:

Se pun toate ingredientele intr-un borcan cu capac. Se scutura bine pana se obtine un amestec omogen.

Se obtine 1 cana.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro