Ciorba de oase de porc cu tarhon
Reţete · Supe si ciorbe / 20.02.2004

Este o reteta recomandata ca dieta pentru cei cu tendinte de ingrasare. Ingredientele sunt pentru 2 portii si o portie cuprinde 118 calorii.

Ingrediente: 200 g. oase de porc, 100 g. morcovi, 40 g. ceapa, 60 g. albitura, 60 g. telina, 30 g. orez, 10 ml. otet, sare, tarhon.

Mod de prepare: Se spala oasele, se sparg si se pun la fiert in apa cu sare. Se spumeaza, apoi se adauga legumele, curatate, spalate si taiate fideluta sau cuburi. Se fierbe totul la foc mic. Se adauga orezul, fiert separat. Cand a fiert bine, se adauga otetul si tarhonul, taiat mai mare si oparit. Se mai dau 2-3 clocote.


Subiecte discutate pe forum, despre gastronomie
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro