Horoscop 10 iulie: Scorpionii vor începe cu stângul

Astrologie / 09.07.2024

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec

O problemă mai veche își va găsi rezolvarea astăzi. Chiar dacă rezultatul nu e cel dorit și îți va fi puțin mai greu la început, o să te obișnuiești repede cu această nouă poziție. Păstrează-ți optimismul!

Taur

Vei descoperi astăzi că unul dintre colegii tăi nu a fost complet sincer cu tine și a încercat permanent să te saboteze. Ai tot dreptul să îi răspunzi pe măsură, dar oare chiar merită să faci asta? Judecă la rece!

Gemeni

Astăzi vei interacționa excelent cu o persoană de sex opus. Cum era de așteptat, partenerul tău își va exprima nemulțumirea și te va pune la punct în fața unui public numeros. E cazul să ai o reacție pe măsură pentru a preîntâmpina astfel de momente, mai ales atunci când știi că nu ai făcut nimic greșit!

Rac

Prima parte a acestei zile va începe cu stângul pentru tine. Sunt mari șanse ca șefii să te ia la rost în legătură cu o situație pe care ai lăsat-o nerezolvată. Dacă pe viitor te vei mai confrunta cu situații neprevăzute, anunță-ți superiorii pentru a putea desemna o altă persoană care să te înlocuiască temporar!

Leu

Petreci prea mult timp în fața calculatorului și din această cauză, vederea a început să îți scadă! Mergi cât mai rapid la medic și renunță la acel obicei prost de a viziona filme, în loc să dormi!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro