Fecioară


Un coleg de la locul de muncă ori un vecin se plânge de comportamentul tău recent. Drept urmare, trebuie să pierzi ceva timp încercând să te justifici. Dacă ești convins/ă că dreptatea este de partea ta, poți să răspunzi pe măsură, nu uita că cea mai bună apărare este atacul!

Balanță


Urmează un weekend incendiar din toate punctele de vedere, dar tu încă mai ai treburi urgente la serviciu. Încearcă să nu amesteci cele două planuri ale vieții tale fiindcă vei încurca serios treburile! Abia când vei lăsa totul în ordine la job, poți să te preocupi de distracție!

Scorpion


O să interacționezi astăzi cu un funcționar public extrem de bine pregătit. Încearcă să îi calci pe urme și să reproduci acele lucruri care te-au impresionat cel mai mult! Cu puțină determinare, vei reuși și tu să îi lași mască pe alții!

Săgetător


Vei fi extrem de aglomerat/ă astăzi dar din fericire, reușești să îți păstrezi luciditatea. Esențial este să nu te implici în atât de multe proiecte și să le tratezi pe rând! Fii fără grijă, deși sunt mulți cei care strigă că nevoia lor este mai urgentă, tu ești singurul/singura care își stabilește prioritățile!

Capricorn


Dacă intenționezi să faci o achiziție importantă, e esențial să nu te grăbești! Ține cont de cele mai mici aspecte cum ar fi cursul valutar, ori clauzele contractuale scrise cu litere mici! Știi ce se spune, diavolul se ascunde în detalii!

Vărsător


O rudă apropiată are nevoie de sprijinul tău dar nu îndrăznește să ți-l ceară! Trebuie să fii tu locomotiva și să înveți să acționezi proactiv, bazându-te pe intuiție! Dacă vei aștepta permanent după alții, o să fii cumva limitat/ă!

Pești


Relația ta de iubire poate trece la următorul nivel în curând. Astăzi o să fii convins/ă de pasul pe care urmează să îl faceți și nu vei avea niciun regret. Țineți-o tot așa, sunteți un exemplu de cuplu trainic pentru toți prietenii voștri!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro