Fecioară


Încep să apară tot mai multe probleme în paradis? Cel mai probabil că tu ești responsabil/ă de această situație! Ca de obicei, soluția este dialogul! Iar dacă veți întâmpina mai departe greutăți, trebuie să le tratezi cu zâmbetul pe buze și într-o manieră optimistă!

Balanță


Trebuie să îți găsești o activitate pentru a-ți consuma energia! O variantă ar fi să ieși la alergat dimineața ori seara sau de ce nu, la înot! În plus, o drumeție montană organizată în acest weekend va fi ocazia perfectă să îți încarci bateriile!

Scorpion


Ai multe sarcini la locul de muncă dar din fericire, ești bine organizat/ă și nu dai dovadă de slăbiciune în niciun moment. Continuă să fii la fel de atent/ă la detalii și cu siguranță vei primi o recompensă din partea șefilor! Poate fi vorba de o creștere salarială sau de o avansare!

Săgetător


Trebuie să fii puțin mai grijuliu/grijulie cu starea ta de sănătate. Evită efortul fizic intens, ci mai degrabă, optează pentru antrenamente mai dese dar mai puțin solicitante! Astfel, riscul de accidentare va fi mai redus, și organismul tău va avea parte de mai multe beneficii!

Capricorn


Unul dintre cei mai buni prieteni ai tăi trece printr-o perioadă mai dificilă. Cum era de așteptat, îi ești alături trup și suflet, încercând să îi fii mai mult decât un sprijin moral. Sigur, asta va aduce anumite neplăceri în rândul familiei tale, dar acest aspect chiar nu te interesează momentan!

Vărsător


Dacă ai avut parte de o reușită importantă în ultimul timp, ești tentat/ă să continui în aceeași direcție, făcând o investiție puțin mai mare. Totuși, nu ar trebui să te grăbești prea mult, ci din contră, să fii și mai precaut/ă decât ai fost până acum! Poți avea parte de tot felul de probleme/neplăceri!

Pești


Astăzi o să ai parte de o experiență nouă, care îți va pune sângele în mișcare. Dacă ești pasionat/ă de practicarea unor sporturi extreme, trebuie să fii extrem de grijuliu/grijulie cu măsurile de siguranță! Sigur nu vrei să te accidentezi făcând ceea ce îți place cel mai mult!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro