Horoscop 20 septembrie. Berbecul va avea de suferit
Horoscop · Astrologie / 19.09.2024

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Astăzi o să descoperi că ai făcut anumite greșeli în trecut și tocmai din această cauză, vei avea de suferit. Învață ceva din această experiență și nu mai relua aceiași pași! Altfel, cu siguranță istoria se va repeta!

Taur


Pentru tine, această zi va fi cu totul iesită din comun, mai ales dacă ai făcut anumite activități speciale. Pentru confortul tău psihic și emoțional, cel mai bine este să revii la rutina ta și să asculți de sfaturile celor care au mai multă experiență decât tine!


Gemeni


Te vei confrunta astăzi cu probleme mai vechi de sănătate și tocmai din această cauză, vei fi nevoit/ă să anulezi anumite întâlniri. Încearcă să îți protejezi organismul și să nu riști nimic!

Rac


Unul dintre colegii tăi îți va face o propunere inedită astăzi și dacă îi vei da curs, o să constați că îți poți ușura considerabil sarcinile! De aceea, e mai bine să fii deschis/ă la sugestii și să nu te izolezi!

Leu


Deși va începe cu stângul, această zi va fi extrem de reușită pentru ține. Încearcă să obții maximum din orice situație și dacă e cazul, să iei inițiativa! Doar așa le vei demonstra celor din jur, că ai tot ce trebuie pentru a fi lider!


Fecioară


Timpul este din ce în ce mai comprimat pentru tine și din această cauză, ești forțat/ă să iei anumite decizii dificile. Totuși, este necesar ca din când în când să acționezi mai dur, mai ales dacă nu există o alternativă!

Balanță


Evită să faci anumite achiziții, mai ales dacă ai îndoieli în legătură cu calitatea unor produse! Dacă e vorba de un bun de o valoare mai mare, cel mai bine este să apelezi la serviciile unui evaluator sau expert, pentru a alege în cunoștință de cauză!


Scorpion


Te vei lansa astăzi în acuzații nefondate la adresa partenerului tău și, din această cauză, s-ar putea ca relația voastră să aibă de suferit. Gândește-te puțin, ție ți-ar conveni să fii luat/ă la rost permanent? Cu siguranță că nu, așa că tu de ce o faci?

Săgetător


Ai așteptări foarte mari de la rudele/amicii tăi și atunci când sesizezi o greșeală, te dovedești a fi extrem de intransigent/ă. Las-o puțin mai moale, nu ai de ce să te comporți atât de dur!


Capricorn


Deși te vei trezi cu față la cearșaf, o să îți revii rapid la forma ta obișnuită, mai ales după ce vei avea parte de un duș rece din partea șefilor. Din fericire, în cadrul firmei în care lucrezi, nu sunt acceptate scuzele penibile, ori lipsa de implicare. Iar lucrul acesta îi determină pe toți angajații să se îmbunătățească de la zi la zi!

Vărsător


Dacă eșți nemulțumit/ă de greutatea pe care ai atins-o, trebuie să faci ceva în această privință! Ieși la alergat și încearcă să consumi cât mai multe legume! Pentru efecte de durată, e necesar să adopți această schimbare ca mod de viață, nu doar temporar!

Pești


Dacă simți că relația cu partenerul tău a devenit tot mai tensionată, ar trebui să dai dovadă de o mai mare receptivitate! Ascultă-l activ și încearcă să îi satisfaci nevoile!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro