Fecioară

Trebuie să îți urmezi pasiunea și să practici acele activități care te relaxează! Sigur, unele dintre ele presupun o cheltuială din partea ta, dar poți găsi și altceva care să fie mai ieftin! Alergatul poate fi o opțiune!

Balanță

Ești foarte implicat/ă la locul de muncă și din această cauză, mulți dintre șefii/colegii tăi vor să afle care este secretul care te ține mereu motivat/ă. Pentru tine, cel mai important este să existe liniște în familie ca să ai un randament ridicat și la job. Ține-o tot așa și încearcă să nu schimbi nimic!

Scorpion

Relația ta amoroasă a început să scârțâie în ultima perioadă și dacă nu vei face o schimbare majoră, lucrurile se vor deteriora rapid. Încearcă să asculți și nevoile celorlalți înainte de a lua decizii importante. Deși te simți uneori astfel, chiar nu ești centrul Universului!

Săgetător

Astăzi o să petreci mult timp încercând să repari o greșeală din trecut. Din păcate, vei fi nevoit/ă să scoți din buzunar o sumă importantă de bani și din această cauză, vor apărea și discuții în familie! Chiar nu aveai nevoie de justificări suplimentare!

Capricorn

Învață să fii mai organizat/ă și să știi permanent unde îți sunt lucrurile de care ai nevoie imediat! Cheile, telefoanele, portofelul, precum și alte obiecte pe care le folosești des, trebuie să stea aranjate într-o geantă/borsetă, pe care să o porți mereu cu tine!

Vărsător

Deși va începe mai greu pentru tine, această zi va fi una destul de importantă, pentru că vei reuși într-un final să îți atingi un țel major. Continuă să acționezi cu aceeași determinare, indiferent de greutăți!

Pești

Ai mari așteptări de la ceilalți, în timp ce atunci când vine vorba de propria persoană, te aștepți să primești înțelegere infinită. Trebuie să gândești cât mai obiectiv și să tratezi pe toată lumea cu aceeași măsură! Din fericire, partenerul tău este mult mai calculat și ar trebui să îi asculți sfaturile!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro