Horoscopul de weekend: Lucrurile încep să scârțâie în relația Gemenilor

Astrologie / 19.10.2024

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Berbec

Trebuie să te relaxezi mai mult, fiindcă în ultima perioadă ai început să te implici foarte mult la locul de muncă. Din fericire, în aceste două zile o să poți petrece timp de calitate alături de cei dragi și o să aveți ocazia să restabiliți adevărate legături sociale!

Taur

Sâmbăta va trece foarte repede pentru tine, mai ales dacă vei reuși să te vezi cu cei dragi. Din fericire, nu vor exista lucruri importante de făcut nici duminică, așa că cel mai bine ar fi să îți aloci măcar o oră-două pentru a face mișcare adevărată sau ușoare exerciții fizice!

Gemeni

Din punct de vedere sentimental, pare că lucrurile au început să scârțâie pentru tine și partener. Încearcă să îți păstrezi optimismul, chiar dacă traversați o perioadă mai grea. Important este să continuați dialogul și să vă tratați cu același respect!

Rac

Weekendul acesta vei primi o invitație extrem de interesantă la un eveniment social care va avea loc în perioada imediat următoare. Chiar dacă vei fi bucuros/bucuroasă și te vei simți cumva privilegiat/ă că ai fost selectat/ă, nu trebuie să dai un răspuns acum! Discută cu partenerul înainte!

Leu

În aceste două dimineți o să te ridici cu greu din pat și te vei simți extrem de slăbit/ă și în restul zilelor. De aceea, e de preferat să eviți orice întâlnire și, dacă ai posibilitatea, să urmezi un tratament naturist! Cu puțin efort din partea ta, cel mai probabil duminică seara vei fi din nou pe picioare!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro