Totul despre semnul tău Venus. Află ce spune despre tine și despre personalitatea ta

Află în ce zodie se afla Venus în momentul nașterii tale și ce spune acest lucru despre tine și personalitatea ta!

 

În astrologie, Venus este planeta iubirii și a expresiei, zeița iubirii care reprezintă valorile personale și ceea ce iubești cel mai pasional în viață. Venus este planeta guvernantă a Taului și Balanței, ceea ce înseamnă că ambele semne zodiacale sunt senzuale și își doresc dragoste și corectitudine.

 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine! 

Semnul tău Venus este locul în care se afla Venus la momentul nașterii tale. Pentru unii oameni, este același cu semnul lor principal, dar pentru alții este un semn diferit, deși nu este niciodată la mai mult de două semne distanță.

La fel ca determinarea semnului Soarelui, Lunii sau Ascendentului, pentru a găsi semnul Venus trebuie să utilizezi un calculator de hărți natale (spre exemplu acesta). Este util să știi nu numai data nașterii, ci și ora exactă în care te-ai născut.

 

Planeta Venus are mult mai multă influență asupra personalității tale decât crezi


Poți afla cum îți afectează Venus personalitatea, în special dorințele tale, abilitatea de a te conecta și de a relaționa cu ceilalți și capacitatea de a oferi și de a primi dragoste și afecțiune, totul în funcție de semnul tău Venus.

Cu toate acestea, nu este vorba doar despre dragoste romantică, semnul tău Venus îți poate oferi și o perspectivă asupra valorilor tale de bază, a ceea ce găsești cu adevărat frumos și plăcut la nivel estetic și gusturile tale.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI



Acest lucru se întâmplă deoarece Venus îți guvernează stilul, modul în care te prezinți lumii și cât de bun ești în a atrage ceea ce îți dorești, care include toate atracțiile, nu doar cele romantice.

 

Semnul tău Venus. Află ce spune despre tine și despre personalitatea ta

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro