Aventură ca în 'Singur acasă 2'. Un băiat de 12 ani a zburat cu avionul până în Bali și s-a cazat la un hotel de lux
Mama și copilul · Copii / 24.04.2018

Un băiat în vârstă de 12 ani din Australia pare să se fi inspirat din povestea personajului Kevin McCallister din "Singur acasă 2".

După o ceartă cu mama sa, băiețelul a fugit de acasă, din orașul australian Sydney, apoi a reușit să ia singur avionul până în Bali, iar acolo s-a cazat la un hotel de lux.

Acesta a cumpărat un bilet de avion cu cartea de credit a mamei sale, a folosit un automat pentru check-in la aeroport și s-a urcat la bordul unui avion cu destinația Bali, Indonezia. În tot acest timp, mama sa credea că el este la școală, potrivit surselor citate de people.com.

Familia sa nu a aflat că băiatul lipsește până când cei de la școală nu au sunat să anunțe că acesta nu s-a prezentat la cursuri.

Băiatul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a fost intervievat de jurnaliștii de la postul Australia TV. "A fost grozav. Am vrut să plec într-o aventură", le-a spus băiatul reporterilor. Mama sa, însă, nu a fost la fel de încântată. "Am fost șocată, îngrozită. Nu pot descrie ce am simțit când am aflat că a plecat cu avionul, peste ocean. Eram distruși. Ai un copil plecat singur în Indonezia, care se plimbă cu scuterul și își organizează o călătorie de capul lui acolo", a spus femeia.

Copilul și-a convins bunica să-i dea pașaportul și a încercat să rezerve un bilet la mai multe companii aeriene până când a găsit una care permitea minorilor să călătorească neînsoțiți.

În ziua călătoriei, băiatul a plecat cu scuterul până la gară, a luat trenul către aeroport, apoi a zburat 400 de mile până în orașul australian Perth, apoi a luat avionul către Denpasar, Bali.

La sosire, acesta a luat un taxi moped până la unul dintre hotelurile de lux din oraș, unde a reușit să se cazeze și a stat timp de patru zile, până când a fost descoperit cu ajutorul datelor despre locație ale telefonului mobil.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro