Cartofi umpluţi în coajă
Mancaruri / 28.11.2011

Ingrediente

12 cartofi mijlocii,
1 lingură unt,
2 gălbenuşuri,
1 lingură brânză rasă,
100 g kaiser
 

Mod de preparare

Se aleg cartofii netezi şi la fel de mari, se spală şi se coc la cuptor.
Se taie la capăt un capac şi cu ajutorul unei linguriţe se scoate tot miezul.
Se freacă repede, cât este fierbinte, cu o lingură cu unt.
Se adaugă pe rând două gălbenuşuri, brânză rasă, sare şi kaiser tăiat mărunt.
Se umplu cartofii cu vârf, netezindu-i cu lama cuţitului.
Se presară cu brânză rasă şi se stropesc cu unt topit. Se aşază pe o tavă, se dau la cuptor, se ţin circa 20 de minute, până se rumenesc deasupra.
Se servesc fierbinţi.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro