Chiftelute mexicane
Mancaruri / 05.02.2009

Mod de preparare

Ingrediente si cantitati:


1 kg carne de porc, tocata
1 ceapa mare
2 oua
1 lingura cu bulion
2 catei de usturoi
2-3 ardei iuti
1 morcov potrivit
1 cartof mic
1 telina mica
verdeata (tarhon sau marar)
ulei pentru prajit
sare si piper, dupa gust

Mod de preparare:


1. Toaca la masina de tocat ardeii iuti, morcovul, cartoful, telina, verdeata si usturoiul. Taie foarte fin ceapa.

2. Carnea de porc trebuie amestecata cu legumele tocate in prealabil. Adauga ouale si bulionul. Amesteca bine. Adauga sare si piper, dupa gust.

3. Fa din acest amestec chiftelute rotunde, de marimea unor nuci. Prajeste-le in ulei incins.

Sfat Eva:
Poti folosi si carne de porc in amestec cu vita sau doar carne de pui.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro