Cocteil de pui din Sasad - Sasadi szarnyaskoktel
Mod de preparare
Cocteil de pui din Sasad - Sasadi szarnyaskoktelIngrediente pentru 10 portii:
600 g carne de pasare fiarta (prajita) fara os
200 g boabe de struguri rosii
300 g compot de piersici
3 oua fierte tari
1 salata verde
gheata alimentara de culoare verde
Pentru sos: 200 g. margarina, 100 ml. frisca, 100 ml. vin alb
Operatii de pregatire:
Carnea de pui, piersicile, ouale se taie cubulete, boabele de struguri se taie in doua si se indeparteaza semintele. Se prepara gheata colorata cu zeama de spanac.
Technica prepararii:
Se amesteca ingredientele intr-un vas. Se amesteca cu mixerul maioneza, vinul si frisca, se toarna peste compozitia din vas. Amestecul de carne, piersicile si ouale se aseaza pe gheata verde intr-un bol de sticla cu perete dublu, se serveste cu frunzele de salata si boabele de struguri.
> Articol
impresia mea este ca romanii vor ramane mereu reticenti cand vine vorba de mancare straina mai ales carne cu struguri(ex).fructe de mare,pizza,spaghetti,cam asta are trecere.