Coronita de miel
Mancaruri / 27.04.2013

Ingrediente

Ingrediente coaste de la jumatate de miel 3 cartofi 2 morcovi un dovlecel 2 rosii cateva buchetele de brocoli ceapa verde 4 catei de usturoi + inca 4 pt marinat 2 pahare vin ulei de masline sare, piper, busuioc, rozmarin 4 linguri sos de soia 4 linguri otet balsamic

Mod de preparare

Seara am pus coastele la marinat cu vin (un pahar), ulei, sos de soia, otet balsamic, busuioc si rozmarin. A doua zi am taiat coastele in doua folosind un cutit mai vechi si ciocanul. Am spalat si curatat legumele. Am taiat legumele, le-am aranjat intr-o tava, apoi am pus coastele sub forma de coronita, le-am pus in mijloc un gogoloi de folie de aluminiu si niste legume ca sa stea si le-am si prins cu niste tepuse. Am pus apoi un pahar cu vin, niste ulei, am presarat sare, piper si niste busuioc si pe legume, le-am acoperit cu folie de aluminiu si le-am pus la cuptor pentru vreo 45 de minute, la 200 de grade. Apoi am dat folia deoparte si le-am mai lasat 15 minute.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro