Musaca de post
Mancaruri / 18.04.2013

Ingrediente

Cartofi, 2 morcovi, 2 cepe,legume mexicane, 2catei de usturoi,1 lingura de faina, ulei, sare, piper.

Mod de preparare

Se curata morcovii si ceapa. Morcovul se da pe razatoare iar ceapa se toaca marunt. Punem ceapa, morcovul si legumele mexicane la calit in putin ulei si condimentam cu sare si piper. Nu trebuie calite prea mult pentru ca vor avea timp sa se faca cat vor sta in cuptor. Curatam cartofii si ii taiem felii subtiri. Intr-un vas de Yena, uns cu ulei si tapetat cu faina asezam jumatate din cantitatea de cartofi taiati felii si ii condimentam cu sare si piper. Peste cartofi asezam amestecul de morcovi, ceapa si legume apoi acoperim cu restul de cartofi. Pisam usturoiul si il calim in ulei apoi adaugam o lingura de faina amestecand rapid si stingem imediat cu 300 ml apa calda. Amestecam pana cand se formeaza un sos nu prea gros dar nici prea subtire pe care il condimentam cu sare si piper apoi il turnam peste musaca. Dam musacaua la cuptor incins pana cand cartofii sunt moi. (aprox. 50 min). Se servesc putin reci alaturi de ridichii, castraveti,ceapa verde.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro