Omletă cu ceapă şi cartofi
Mod de preparare
Poate fi micul dejun de mâine dimineaţă, pentru că este foarte uşor de preparat şi ce să mai spun de gust? Excepţional! Ingredientele sunt pentru două porţii.Ingrediente:
4 albuşuri
1-2 cepe verzi, tocate mărunt sau o ceapă roşie mijlocie
1 cartof
½ lingură de ulei de măsline
pătrunjel tocat fin
sare
piper negru
caşcaval (opţional)
Mod de preparare:
Fierbe cartoful, lăsă-l să se răcească şi taie-l cubuleţe. Timp de 2-3 minute, într-o tigaie, înăbuşeşte ceapa tocată fin în ulei de măsline. Adaugă cartoful tocat şi prăjeşte totul. După ce pui sarea şi piperul, toarnă şi albuşurile. Când amestecul începe să se albească, pune omleta pe un platou şi presară pe ea pătrunjel. Dacă doreşti, poţi adăuga şi caşcaval ras. Se serveşte caldă.
Poftă bună