PASTE CU TOCANA DIN CARNE DE VITA
Ingrediente
2 x gr busuioc 500 x gr carne de vita 100 x ml ulei 2 x buc. ceapa 250 x gr paste 1 x lingurita sare 2 x gr piper 1 x capatana usturoi 200 x gr sos de rosii
Mod de preparare
Carnea o speli si o tai cubulete.Adaugi carnea intr-o tigaie incinsa cu ulei si o calesti picurand din cand in cand apa calda.Cand s-a calit carnea adaugi ceapa si usturoiul tocate fin,adaugi o cana de apa calda si lasi sa fiarba inabusit 20 de minute.Pui sosul de rosii,sare,piper si busuioc si lasi sa mai fiarba cateva minute si-i opresti focul.Fierbi pastele in apa cu sare 7 minute, amestecand sa nu se lipeasca.Cand s-au fiert le asezi pe un platou iar in mijloc adaugi tocanita cu carne de vita.Ornezi cu putin busuioc maruntit si cateva frunze de verdeata.Pofta buna.