Ingrediente
500gr.piept de pui,100gr.conopida,4 catei de usturoi,150ml.ulei,1 ceapa,1praf de sare,1gr.piper,1 morcov,1 rosie,100gr.fasole galbena,100gr.mazare,1 dovlecel,1 ardei gras rosu.
Mod de preparare
Tai bucatile de piept in doua jumatati,le speli,le condimentezi cu sare si piper si le lasi la rece 20 de minute.Intre timp cureti legumele si le speli.Toci ceapa fideluta,morcovul si ardeiul rondele,rosia , dovlecelul cubulete si conopida o desfaci buchetele.Intr-o tigae adaugi 50ml. ulei si pui toate legumele tocate,mazarea,fasolea si 100ml.apa.Le calesti pana scade toata apa.La sfarsit adaugi usturoiul tocat marunt , sare ,piper si le mai calesti 1-2 minute.Uleiul ramas il pui intr-o tigae si prajesti pieptul de pui pe ambele parti pana se rumeneste.Cand totul este gata ,le asezi pe un platou si se poate servi.