Ingrediente
800 grame piept de pui tăiat;
1 ceapă roşie;
cozile de la 3 cepe verzi;
1 ardei gras roşu;
10 roşii cherry;
suc de roşii sau roşii în bulion;
2 morcovi potriviţi;
1 legătură de pătrunjel;
ulei de măsline;
sare;
piper.
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie fâşii de 1 cm grosime şi se pune în tigaia încinsă împreună cu uleiul de măsline, sarea şi piperul. Se prăjeşte la foc iute timp de 5 minute, după care se adaugă morcovii, tăiaşi bastonaşe subţiri de circa 1 cm lungime. Când morcovii încep să se înmoaie se adaugă ceapa, tăiată rondele si ardeiul gras, tăiat în felii subţiri. Roşiile cherry se taie în jumătăţi sau sferturi, în funcţie de mărime şi se adaugă după ce ardeiul şi ceapa au început să se înmoaie. Se adaugă trei sau patru roşii în bulion sau o jumătate de cutie de suc de roşii şi se lasă să fiarbă la foc potrivit timp de 10 minute.
Se ia de pe foc şi se adaugă pătrunjelul tăiat potrivit.