Piept de pui la cuptor cu legume curcubeu
Mancaruri / 19.01.2018

Ingrediente

500 grame de piept de pui dezosat, fără piele
1 lingură cu ulei de susan
2 linguri cu sos de soia
2 linguri cu miere
2 ardei grași roșii, tăiați cubulețe
2 ardei grași galbeni, tăiați cubulețe
3 morcovi, tăiați rondele
1/2 căpățână de broccoli, tăiată în florete
2 cepe roșii tocate
2 linguri cu ulei de măsline
sare și piper după gust
pătrunjel proaspăt tocat, pentru servit

Mod de preparare

Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.
Acoperă o tavă întinsă cu hârtie de copt, unsă cu puțin ulei.
Pune pieptul de pui pe tavă. Într-un bol mic, amestecă uleiul de susan cu sosul de soia. Unge pieptul de pui acest amestec,
Aranjează ardeiul roșu, ardeiul galben, morcovii, broccoli și ceapa roșie în tavă, în zone separate. 
Stropește-le cu uleiul de măsline și amestecă-le cu grijă, apoi asezonează cu sare și piper.
Pune tava la cuptor și las-o timp de aproximativ 30 de minute, sau până când pieptul de pui este bine făcut.
Scoate tava de la cuptor și presară pătrunjel tocat înainte de a servi.

Foto: purewow.com
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro