Pui cu ardei copti multicolori "Curcubeu de vara"
Mancaruri / 20.06.2013

Ingrediente

-7 ardei grasi galbeni si rosii (din aceia mai carnosi) -o ceapa -cativa catei de usturoi -pulpe de pui -200 ml vin sec alb -ardei iute -boia dulce -cimbru uscat, piper -patrunjel verde pentru decor -ulei de masline

Mod de preparare

Spalati pulpele de pui, condimentati-le si puneti-le intr-o tigaie cu putin ulei de masline. Rumeniti-le pe ambele parti.Adaugati vinul, putina apa si puneti capacul sa fiarba la foc mic. In acest timp ardeii sunt in cuptor si se coc. Dupa ce s-au copt, ii curatati de pielita si le indepartati samburii. Nu spalati ardeii copti pentru se pierde aproape tot sucul lor. In final ii taiati bucatele. Mancarea de ardei copti cere putina ceapa tocata, calita in putin ulei. Cand ceapa e rumenita se pune sucul de rosii si se lasa sa fiarba 10 minute. Adaugati si ardeii copti si mai fierbeti pana scade sosul.Adaugati mancarea de ardei peste pulpele deja facute.asati sa mai fiarba cateva minute la foc mic, ca sa se imbine gusturile si sa scada sosul bine. Serviti fierbinte, eventual cu mamaliguta. Pofta buna!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro