Pui Grecesc
Mancaruri / 19.04.2012

Ingrediente

 

500 gr piept de pui
o linguriţă rasă de ghimbir
6 căţei de usturoi zdrobiţi
zeama de la o lămâie
3 linguri de ulei de măsline

Mod de preparare

 

Pieptul de pui se lasă în frigider, timp de o oră cu un sos. Sosul se prepară dintr-o linguriţă de ghimbir ras, usturoi zdrobit, zeamă de lămâie, ulei de măsline, cimbru şi piper.
După o oră, puiul se pune în tigaia bine încinsă, întorcându-l des, ca să se facă uniform, fără să se usuce. Când e rumen, îi potriveşti un sos de usturoi (câţiva căţei zdrobiţi şi frecaţi cu ulei de măsline şi puţină apă) şi o salală de castraveţi cu iaurt şi usturoi.
 
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro