Pulpe de pui la cuptor cu miere şi muştar
Mancaruri / 16.04.2017

Ingrediente

- 4 pulpe de pui
- 5 linguri miere
- 5 linguri muştar
- 2 linguriţe sare
- 1 linguriţă piper negru măcinat
- 1 ceapă mică tocată mărunt
- 1 linguriţă boia dulce
- 5 căţei usturoi pisaţi
- 1 linguriţă zahăr brun

Mod de preparare

Începe prin a amesteca toate condimentele împreună cu ceapa şi usturoiul tocate mărunt, până obţinem un mix de condimente cu care să frecăm bine puiul.

Într-o tavă, aşezăm pulpele frecate bine pe ambele părţi cu amestecul de condimente. Dăm puiul la cuptor pentru 25 de minute, neacoperit, la foc mediu.

Scoate apoi cu grijă tava din cuptor şi unge puiul cu un amestect obţinut din miere şi muştar. Se mai lasă încă 10 minute la foc mediu până prinde culoare maro aurie.

Poftă bună!

 

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro