Reţetă Andreea Raicu: Sparanghel cu parmezan
Ingrediente
3 linguri cu ulei de măsline
500 grame sparanghel curăţat
150 grame brânză parmezan rasă
seminţe de pin
sare
piper
Mod de preparare
Se taie treimea inferioară a sparanghelului, se spală şi se usucă pe un şerveţel de hârtie.
Se pune uleiul de măsline într-o tigaie mare, la foc mediu, se adaugă sparanghelul şi se găteşte aproximativ 10 minute, amestecând din când în când. Când sparanghelul este aproape făcut se adaugă şi seminţele de pin.
Se pune sparanghelul pe farfurii, apoi se presară parmezanul, sarea şi piperul .
Se serveşte cald.
SE SPALA SI SE ARANJEAZA IN FARFURII TIMP DE 20 MINUTE?cred ca reteta ar trebui redenumita "ceremonia sparanghelului"
Interesant:10 minute timp de prajit in tigaie si 30 minute timp de preparare.Intrebare:CE SE FACE IN RESTUL DE 20 MINUTE?