Reţetă de post: Tocăniţă de ciuperci
Mancaruri / 04.12.2012

Ingrediente

500 g. ciuperci
500 g. cartofi
1-2 cepe mai mici
4 linguri ulei
patrunjel verde
sare
piper

Mod de preparare

Se taie ceapa mărunt şi se căleşte în ulei, adăugând ciupercile tăiate în bucăţi potrivite, sare si piper. Se lasă să fiarbă înăbuşit, până când scade zeama lăsată de ciuperci. Se pun apoi cartofii tăiaţi în bucăţi mai mici, puţină apă, şi se lasă să fiarbă până când sunt gata. Se presară pătrunjel verde la servire. Este bună atât caldă cât şi rece.

  • arcee, marţi, 08.01.2013 16:43
    tocanita de ciuperci

    ce reteta este si asta iti spune sa pui sare si piper da ce vrea sa faci ca un tren prin casa ca te ustura gura

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro