Salata de capsuni cu spanac
Mancaruri / 14.05.2009

Mod de preparare

Verde, rosu, putin galben, putin negru... un amestec colorat si irezistibil! Ingredientele sunt pentru patru portii. Salata se consuma imediat dupa preparare.

Ingrediente:


- 200 de grame de capsuni,
- frunze de spanac cat doua salate,
- un avogado,
- piper,
- sare,
- 2 lingurite de otet balsamic rosu,
- o lingurita de miere,
- cateva frunze de menta (sau patrunjel),
- ulei de masline, fulgi de porumb, ovaz si/sau secara.

Preparare:


  • Amesteca bine uleiul de masline, otetul basamic, sarea, piperul, mierea si menta tocata fin si lasa sosul la frigider
  • Spala capsuni, spanacul, curata si taile in felii subtiri avogado. Imparte fructele si frunzele in patru boluri.
  • Adauga un amestec de cereale (fulgi de porumb, ovaz si secara) sau obtional bucati de paine prajita, sau parmezan ras (ori alta branza foarte uscata).
  • Adauga sosul si serveste imediat
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro