Şalău cu cartofi fierţi şi maioneză
Mancaruri / 29.08.2012

Ingrediente

şalau     1000 grame
cartofi     500 grame
pătrunjel verde 1 legătură
5 ouă
sare    
piper    
ulei şi oţet

Mod de preparare

Într-o oală se pun la fiert, în 2 litri de apă, şalăul curăţat şi porţionat şi cartofii curăţaţi şi tăiaţi în patru. Se lasă la fiert 15-20 de minute. După fierbere, se scot bucăţile de şalau şi cartofii şi se aşeză pe un platou.
Cât timp se fierb peştele şi cartofii se prepară o maioneză din trei gălbenuşuri fierte tari şi două gălbenuşuri crude. Se amestecă bine şi se freacă cu ulei, oţet şi sare.
Patrunjelul verde se taie fin şi se presară peste platou.
 

  • ana, joi, 30.08.2012 09:05
    si morcovi...

    soacra mea prepara de foarte mult timp aceasta reteta, iar pe langa aceste ingrediente mai adauga si morcov fiert taiat bucatele. Este delicios!!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro