Spaghete cu sos de urzici si muschi de vita
Mancaruri / 25.02.2013

Ingrediente

-250g spaghete -500g urzici verzi -o ceapa -4 catei de usturoi -1 ou -100ml smantana -250g muschi de vita -ulei de masline -sare si piper alb

Mod de preparare

Se oparesc urzicile curatate in prealabil si se adauga peste ceapa calita deja in ulei de masline. Se adauga putina zeama si se lasa 10 min la foc mediu. Apoi se aduga si cateii de usturoi pisati si oul amestecat cu smantana. Se condimenteaza cu sare si piper. Se fierb spaghetele si peste ele se adauga sosul de urzici. Se pune ulei de masline in tigaie si se adauga muschiul de vita taiat in fasii foarte subtiri, fara a fi batute inainte. Se condimenteaza carnea cu sare si piper alb si se lasa foarte putin pe foc pe o parte si pe cealalta a carnii.Se serveste ca garnitura la spaghete. Pofta buna!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro