Vitel cu spanac
Mancaruri / 03.03.2013

Ingrediente

4 kg spanac, 500 gr carne de vital, 1 ceapa, Boia dulce, Vegeta, 1 capatana de usturoi, 1 morcov, Cateva felii de lamaie

Mod de preparare

Calim ceapa tocata marunt, adaugam apoi usturoiul taiat, carnea bucati si boiaua. Punem supa fierbinte atat cat sa acopere putin carnea dupa care adaugam treptat spanacul spalat si taiat mai mare.Puteti sa-l lasati intreg daca va place sa simtiti spanacul in lingura. Odata ce s-a inabusit bine transferam mancarea in oala, punem morcovelul taiat in patru si-o dam la cuptor. Spre sfarsit adaugam pasta de tomate si condimente dupa gust. Puteti pune putina zeama de lamaie sau cateva felii, ii da un gust bun. Aceasta oala este smaltuita, eu o pun in cuptor inca de la inceput si nu il incalzesc in prealabil ca sa nu am surprize sa crape. Scoateti oala calda din cuptor si adaugati mancarea dupa care o dati la loc.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro