6
New Yorker vara 2015
Modă · Colectii / 06.05.2015

AMISU Frumusete boema – stilul hippie este regasit in rochii maxi, jeans cu talie inalta si bluze albe din dantela. Accesoriile potrivite: sandale gladiator, coliere lungi si ochelari de soare rotunzi. Tendinta Azteca este vizibila in accesoriile cu pene, franjuri si piele colorata, alaturi de imprimeurile tipice stilului. Tinutele inspirate din anii 70 vin cu dantela si produse crosetate. Culorile sezonului sunt alb, nude, camel si pasteluri.

SMOG

Denim Delight – bermudele din jeans suflecate si camasile in culori puternice aduc plaja in oras. Accesoriile potrivite: pantofi comozi, sandale si flip-flops. Culoarea vedeta este marsala.

 

CENSORED

Dangerous Darling – dantela, plasa si satinul intorc capetele barbatilor. Detalii tentante precum lanturile si strasurile asigura o tinuta rapitoare. Negrul este clasic si elegant iar colorile ca papaya si coral merg perfect alaturi de o piele bronzata.

 

Bun venit pe plaja – costumele de baie 2015 au imprimeuri florale, aztece sau animal print. Perle si elemente aurii decoreaza topurile si pantalonii. Culori fructate precum oranj, coral sau roz, alaturi de senzualitatea culorilor nude.


 

FB SISTER

Fashion Selfies– jachetele crosetate cu franjuri pana in talie si bluzele cu imprimeuri florale, in combinatie cu pantaloni scurti din dantela creeaza un look flower-power romantic. Jogg denim si topuri scurte pentru fetele care prefera un stil sport.

 

FSBN

Chillout Zone– tricouri simple purtate cu camasi descheiate, alaturi de bermude casual. Culorile sezonului sunt marsala, albastru navy si bleu. Accesoriile potrivite: sepci si palarii de soare.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro