7
Kim Kardashian s-a îmbrăcat în bani: Vedeta a purtat o ținută acoperită integral cu dolari
Modă · Moda de la A la Z / 01.10.2018

Ținutele purtate de obicei de Kim Kardashian costă zeci de mii de dolari. Dar zilele trecute, starleta a decis să facă un pas înainte și să poarte o ținută de "milioane".

Kim s-a îmbrăcat integral în piese vestimentare acoperite cu bancnote. 

Outfitul neobișnuit nu a fost ales la întâmplare. Straleta a organizat o petrecere tematică pentru una dintre prietenele sale care a făcut o tranzacție importantă. "Ce faci atunci când prietena ta își vinde compania pentru câteva miliarde de dolari? Porți o ținută acoperită cu bani și îi organizezi o petrecere", a scris Kim Kardashian pe Instagram.

Vedeta din reality show-ul Keeping Up with the Kardashians a purtat o pereche de cizme Balenciaga cu imprimeu sub formă de bancnote și un trenci vintage Jeremy Scott acoperit cu același imprimeu sub formă de dolari. Ținuta a fost accesorizată cu o poșetă de tip săculeț pentru bani, acoperită cu cristale. Creația Judith Leiber costă 4000 de dolari.

Este, fără îndoială, unul dintre cele mai neobișnuite look-uri ale lui Kim Kardashian. Vedeta a mai purtat în urmă cu câțiva ani o rochie cu imprimeu floral continuată cu mănuși din același material, care a fost comparată cu tapițeria unei canapele.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro