34
Show-ul Victoria’s Secret 2017: 40 de ținute spectaculoase purtate de modele
Modă · Moda de la A la Z / 21.11.2017

Cel mai așteptat eveniment al anului din industria modei, show-ul Victoria’s Secret 2017 a avut loc pe 20 noiembrie, în Shanghai, China.

Ca de fiecare dată, superbele modele cunoscute ca "îngerii" Victoria's Secret au purtat costume spectaculoase. În cadrul show-ului au susținut recitaluri Harry Styles, Miguel, Leslie Odom Jr. și Jane Zhang.

Modelul Candice Swanepoel a deschis seara, revenind în echipa Victoria's Secret după ce a născut în urmă cu un an. Show-ul a fost împărțit în șase secțiuni tematice, în prima dintre ele urcând pe podium modelele din grupul "Punk Angel", care au prezentat colecția realizată în colaborare cu Balmain. A urmat apoi secțiunea "Goddesses", în care modelele au purtat costume inspirate de zeitățile greco-romane, purtând aripi decorate cu frunze aurii de laur. Bella Hadid, una dintre vedetele evenimentului, a purtat două ținute în cadrul acestei colecții.




Secțiunea VS Pink a primit numele "Millennial Nation" și a fost urmată apoi de grupul "Winter's Tale". Colecția "Porcelain Angel" a avut ca sursă de inspirație design-ul în tonuri de alb și albastru al vaselor dinastiei Ming. Show-ul a fost încheiat de cea de-a șasea colecție, numită "Nomadic Angeles", inspirată de tradițiile și costumele populațiilor nomade din întreaga lume.

După o pauză de trei ani, modelul Karlie Kloss a revenit în echipa Victoria's Secret și a defilat în două dintre cele șase secțiuni ale show-ului. Dar dacă un model s-a întors, altul se pare că este pe cale de a pleca pentru totdeauna.




Supermodelul brazilian Alessandra Ambrosio, care a defilat în 17 show-uri consecutive pentru Victoria's Secret, este pe cale de a se retrage definitiv. Vedeta a defilat în cadrul evenimentului din acest an într-o ținută punk creată de Balmain și un costum din colecția "Nomadic Angels". În timpul ultimei defilări, modelul a transmis un sărut publicului, un gest pe care mulți l-au interpretat ca pe un semn de adio.



Un alt model brazilian a fost senzația serii. Lais Ribeiro a fost cea care a purtat anul acesta celebrul Fantasy Bra, sutienul decorat cu diamante și pietre prețioase în valoare de peste două milioane de dolari.





Seara nu a fost lipsită nici de incidente neașteptate. Modelul de origine chineză Ming Xi a alunecat pe suprafața lucioasă a podiumului din Mercedes-Benz Arena și a căzut în fața unei audiențe de 18.000 de oameni. Ming a reușit să-și mențină zâmbetul pe buze în ciuda căzăturii pe podium și și-a revenit rapid după momentul stânjenitor.




Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro