Cleopatra pleaca spre Nigeria
Modă · Monden/Eveniment / De Elena Soare, 13.11.2002

Pe 11 noiembrie a avut loc mult asteptatul concurs Miss Romania World2002, organizat de agentia Face2Face Models. Locatia aleasa pentru mareaseara a fost Opera Romana, iar prezentatorul, nimeni altul decat AndreiGheorghe, care le-a dat de furca (e drept, mai putin decat o face deobicei), concurentelor.

Pe scena Operei au urcat 39 de tinere, cu varste cuprinse intre 16 si 23de ani. Moldova, Banatul, Bucurestiul au fost zonele ce au dominat scena.

Dupa prima proba, cea a costumelor de baie, au mai ramas in concurs17 fete. Multe emotii in culise, mult mai multe decat pe scena, undeconcerta Nicola, in timp ce juriul decidea cine va intra in semi-finala.


Proba a doua a fost aceea a rochiilor de seara (oferite de catre AgnesToma) si in urma sa au ramas in concurs 10 posibile Miss Romanian World.

Ultima proba: interviul alaturi de Andrei Gheorghe. Poate si cea maigrea proba pentru fete, dar cea mai concludenta pentru juriu. Multedintre ele s-au pierdut si putine i-au tinut piept lui Andrei. Printreele s-a numarat si Cleopatra Popescu, sibianca de 23 de ani ce vareprezenta Romania mai departe, in Nigeria. Ea i-a dat lui Andreidefinitia corsetului intr-o maniera foarte personala: "o bluza ce sestrange in functie de talie." El a intrebat-o daca ea are talie, iar eai-a raspuns senin: "nu stiu, eu l-am strans".


Din juriu au facut parte Mircea Albulescu, Dan Chisu, Alexandra Coliban,Cristina Turnangiu, Corina Danila si castigatoarea de anul trecut aconcursului. Ei au decis ca pe podium sa urce:

Luca Lavinia pe locul trei.

Sandu Simona pe locul doi.

Cleopatra Popescu pe locul intai.

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro