Look Model of the Year
Modă · Monden/Eveniment / De Dana Tudor, 13.09.2002

Concursul Look Model of the Year, organizat in aceasta saptamana deagentia Cosmopolitan Models, a inregistrat cateva recorduri interesante:cea mai mare intarziere intre ora de incepere anuntata si momentul incare s-au stins luminile in sala, cea mai tanara concurenta (12 ani),cea mai inalta participanta (1,84 m), cea mai provocatoare colectiede lenjerie intima de dama. Si, as adauga, spre finalul celor 3 ore,cat a durat evenimentul, cel mai blazat juriu.

Concursul, organizat in sala Grand Ballroom, a Hotelului Marriott (unspatiu mult prea mic pentru un public atat de mare), a fost prezentatde Octavian Ursulescu, care si-a facut intrarea pe scena cu o glumita,cerandu-si scuze pentru "micuta intarziere".




Pentru ca publicul aflat in randurile din spate sa poata urmari primaproba prin care au trecut cele 22 de finaliste (si cea mai interesanta,pentru jumatatea masculina a publicului), aceea de prezentare in lenjerieintima, fotoliile din sala au capat o noua utilitate: aceea de suportpentru a vedea mai bine. Am observat ca non-conformismul (sau poatenu era el la mijloc?) poate merge destul de departe, chiar si intr-unspatiu atat de pretentios precum acela al hotelului: lumea a luat locpe fotoliu... cu picioarele.


Designerul Catalin Botezatu, care a fost presedintele juriului, a fostuna dintre putinele prezente care au ridicat nivelul spectacolului, princolectia sa, Sailor, si, recunosc, prin modelele care au prezentat-o.


Castigatoarea concursului, Iulia Ciontu, din Slobozia (14 ani), a fostpremiata cu un curs de sase luni la o agentie de modeling din Milano siun pretios pandantiv cu diamant.

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro