Adriana Lima, în război cu Victoria's Secret. Mesajul şocant postat pe Instagram
Modă · Stiri / 18.12.2017

Supermodelul Adriana Lima este unul dintre cei mai cunoscuţi "îngeri" Victoria's Secret.

Brazilianca a defilat pentru prima dată într-un show al celebrului brand de lenjerie intimă în 1999, la vârsta de 18 ani, devenind astfel cel mai longeviv model din istoria show-ului Victoria's Secret.

Prin urmare, o postare recentă a sa pe Instagram a fost un adevărat şoc pentru cei mai mulţi fani ai săi. Vedeta, care are 11,5 milioane de followers pe Instagram, a scris o postare cu mesaj subtil, în care abordează teme precum imaginea femeilor în societate, stima de sine şi presiunea de a arăta întotdeauna perfect, resimţită de majoritatea femeilor.


Modelul a vorbit despre un video sexy în care trebuia să apară, dar s-a retras din proiect după ce a simţit că ceva în interiorul său s-a schimbat.

"Chiar dacă am realizat numeroase astfel de proiecte, ceva în interiorul meu s-a schimbat atunci când o prietenă mi-a vorbit despre faptul că nu este mulţumită de corpul său. Iar acest lucru m-a făcut să mă gândesc la faptul că în fiecare zi a vieţii mele mă trezesc întrebându-mă 'Cum arăt? Voi mai fi acceptată pentru jobul meu?'. Iar în acel moment am realizat că majoritatea femeilor se trezesc în fiecare dimineaţă încercând să se încadreze într-un stereotip impus de societate, de social media, de modă. Am realizat că acesta nu este un mod corect în care să-ţi trăieşti viaţa. Nu este sănătos din punct de vedere fizic şi mental, astfel că am decis să fac o schimbare. Nu îmi voi mai scoate hainele pentru o cauză inutilă
", a scris supermodelul în postarea sa.

Dincolo de faptul că pare un moment de revelaţie pentru frumoasa braziliancă, postarea coincide şi cu gestul inexplicabil al acesteia de a se dezabona de la conturile de Instagram ale celor mai multe modele care sunt în prezent "îngeri" Victoria's Secret, inclusiv Lais Ribeiro şi Lily Aldridge. Adriana a încetat, de asemenea, să mai urmărească pagina oficială Victoria's Secret de pe Instagram, dar şi pe cea a lui Ed Razek, omul din spatele Victoria’s Secret Fashion Show, eveniment care se desfăşoară în fiecare an.


Reprezentanţii brandului de lenjerie intimă au fost acuzaţi de-a lungul timpului că au standarde nerealiste cu privire la formele modelelor selectate, uneori editând excesiv fotografiile în Photoshop pentru a le face pe modelele sale să pară şi mai slabe.

Fanii supermodelului brazilian speculează că gesturile sale indică faptul că aceasta a renunţat la colaborarea cu Victoria's Secret şi chiar la cariera de model.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro